19.07.2011

KOKTAJL ARBUZOWO-MIĘTOWY

Korzystam z sezonu na arbuzy i co dzień pochłaniam duże ilości tego słodkiego owocu :)
Ze względu na dużą zawartość wody, lubię robić z niego koktajle - są dla mnie miłym urozmaiceniem od picia tych gęstych i "cięższych".
 
KOKTAJL ARBUZOWY:
* kawałek arbuza (wielkością odpowiadał niedużej misce)
* sok wyciśnięty z 1 limonki
* 3 łodygi mięty (z listkami)

Wszystko razem blendujemy i gotowe :)


Przepis bierze udział w akcji : OWOCOWE SZALEŃSTWO

2 komentarze:

  1. Mam miętę, świeżo posadzoną w doniczce i już wiem co z niej zrobię :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. wygląda interesująco, chętnie skorzystam z przepisu ;)

    OdpowiedzUsuń